Gyártás

Gyártás

Kiváló minőségű gyógyszerek előállítása

A BERLIN-CHEMIE a MENARINI Csoport filozófiájával összhangban garantálja a csúcsminőségű gyógyszerek ultramodern és biztonságos előállítását.

A BERLIN-CHEMIE AG hosszú gyógyszergyártási hagyományokkal és motivált, kitűnően képzett gyártó csoporttal rendelkezik.

Berlinben, az Adlershof és Britz gyárakban szilárd formátumú gyógyszereket (tabletták, filmbevonatú tabletták, kapszulák), végbélkúpokat, valamint infúziós oldatokat állítanak elő.

Ezeket a gyárakat a legmagasabb technológiai szabványok szerint teljesen korszerűsítették, melynek köszönhetően csúcsminőségű gyógyszereket állítanak elő hatékony módon.

Az adlershofi üzemben 2000-ben került átadásra egy a legmagasabb szabványoknak megfelelő egység, ahol infúziós oldatok gyártása folyik. 2001-ben a szájon át adagolható, folyékony formájú gyógyszerek gyártására nyitottak egy új egységet.

2003 áprilisában nyílt meg egy korszerű gyárépület, ahol 11 munkasoron tabletták, kapszulák és filmbevonatú tabletták csomagolása zajlik.

Évente mintegy 270 millió doboz gyógyszert állít elő a 339 fős személyzet. Ezeket a gyógyszereket világszerte használják betegségek gyógyítására.

A Vállalat a speciális ismereteit más gyógyszergyáraknak is rendelkezésére bocsátja. Ha bármilyen kérdése lenne, vegye fel a kapcsolatot az alábbi számon:

Tel: (+49) 030-6707-2651

Fax: (+49) 030-6707-2119


KERESÉS