Felelősség

A BERLIN-CHEMIE számára első a felelősség. Kutatásra alapozó gyógyszergyártóként az a célunk, hogy innovatív termékek fejlesztésével és gyártásával az egész világon hozzájáruljunk az egészségügyhöz. Az egészségügyi szakemberek széles körével együttműködve képesek vagyunk innovatív lehetőségeket elérhetővé tenni a betegek számára.

Ezenkívül kötelességünknek érezzük, hogy a MENARINI Csoport Magatartási Kódexe szerint fenntartható és előrelátó fejlesztéseket folytassunk. Azért vagyunk, hogy gazdaságosan, környezettudatosan, illetve társadalmilag elkötelezetten cselekedjünk.
Panaszok bejelentése


A Berlin-Chemie/A. Menarini Magyarország vezetői elkötelezettek annak biztosítása mellett, hogy a vállalat minden tevékenységét etikusan és a lehető legtisztességesebben végezze. A panaszok és a visszaélések bejelentése alapvető fontosságú a megfelelőségi programok hatékonyságának biztosítása érdekében.


Bejelentését az alábbi link-en át elérhető oldalon teheti meg, melyet kivizsgálunk, és 30 napon belül tájékoztatjuk Önt a vizsgálat eredményéről.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxC2Wnn4BPgHKfsrGdp6a6lXmqvDRx8ACbQxPpaHjUdKOMNw/viewform

További témák