Fenntarthatóság és társadalmi elkötelezettség

A fenntartható fejlődés mellett elkötelezve

A célunk, hogy innovatív gyógyszerek fejlesztésével és gyártásával az egész világon hozzájáruljunk az egészségügyhöz. Gyógyszergyártóként különös felelősséggel tartozunk a termékeinkért. A fogyasztói kockázatok megelőzése érdekében termékeinket folyamatos ellenőrzésnek és tesztelésnek vetjük alá, hogy biztosítsuk a kiváló minőséget. Ebbe beletartoznak korszerű gyártási körülményeink is. Kötelességünknek tekintjük, hogy fenntartható és jövőközpontú fejlesztéseket folytassunk, ezzel pedig gazdaságos, környezettudatos és társadalmilag elkötelezetten cselekedjünk.

Felelősség a környezetért

Gyógyszereink gyártása során komolyan vesszük a felelősséget, hogy takarékoskodjunk az erőforrásokkal, és csökkentsük a környezeti hatást, és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy folyamatosan javítsuk a környezettel és az energiával kapcsolatos teljesítményünket, amennyire gazdasági szempontból lehetséges.

Az energiatakarékosság érdekében például számos lehetőséget kihasználunk, ezzel pedig hozzájárulunk az éghajlat védelméhez. Ezenkívül arra törekszünk, hogy megfelelő műszaki és szervezeti intézkedések révén folyamatosan növeljük alapanyagaink és csomagolóanyagaink felhasználásának hatékonyságát.

Felelősség a munkavállalókért

Úgy gondoljuk, hogy a munkahelyi biztonság kérdése vezetői kötelezettség, éppen ezért olyan feltételeket biztosítunk a társaságnál, amelyek lehetővé teszik, hogy minden munkavállaló biztonságos és balesetmentes környezetben végezze a munkáját. Módszeresen megszüntetjük vagy csökkentjük a veszélyeket és a kockázatokat.


Szervezeti intézkedések, műszaki berendezések, munkatársaink alap- és továbbképzése révén, valamint a hatóságokkal szorosan együttműködve gondoskodunk munkavállalóink és partnereink biztonságáról.

További témák