Nemzetközi szakértelem

A nemzetközileg működő MENARINI Csoporton belül a BERLIN-CHEMIE több mint 30 közép- és kelet-európai, illetve FÁK-régióbeli országért felel. Ezen országok többségében leányvállalatok vagy kirendeltségek képviselik a BERLIN-CHEMIE társaságot.

Az egészségügyi szektor megbízható partnereként az a célunk, hogy termékeinkkel és tudásunkkal hozzájáruljunk bonyolult egészség-szakpolitikai feladatok megoldásához ezekben a régiókban. Ennek érdekében a BERLIN-CHEMIE számos országban partnerségeket alakított ki minden szinten.

A helyi munkavállalók jelentik tevékenységünk zálogát. Erősen motiváltak és jól képzettek, akik a MENARINI Csoport kutatásából születő innovatív termékekre, illetve a hagyományos és bevált gyógyszerekre támaszkodhatnak a törzskönyvezésnél és a forgalmazásnál.

Nemzetközi munkavállalóink és a BERLIN-CHEMIE központja között megvalósuló sikeres együttműködés biztosítja Berlinben a dokumentációt, a termék- és gyártástervezést, a különböző időzónákban és éghajlati övezetekben pedig a rugalmas logisztikát.


A BERLIN-CHEMIE helyszínek dióhéjban

Itt megtalálja a BERLIN-CHEMIE összes helyszínének áttekintését: