BERLIN-CHEMIE 

Az egészségügynek szentelve

A BERLIN-CHEMIE gazdag hagyományokkal bíró innovatív, nemzetközileg működő gyógyszergyártó. A BERLIN-CHEMIE 1992 óta tartozik az egész világban működő MENARINI Csoporthoz, amely már évtizedek óta az olasz gyógyszerpiac vezetője. Az 1886-ban Nápolyban alapított és firenzei székhelyű társaság generációkon keresztül az egész világon működő, családi irányítású gyógyszeripari vállalattá nőtte ki magát. A MENARINI Csoporton belül a BERLIN-CHEMIE felel a németországi, kelet-európai és FÁK-régióbeli gyógyszeripari tevékenységért. Emellett Berlin a Csoport egyik fő kutatóközpontja.

> 5,000 Alkalmazott

> 30 Piac

1,5 milliárd € forgalom

A BERLIN-CHEMIE nevét dinamikus növekedés, innovatív gyógyszerek és nemzedékeken átívelő gazdag tapasztalat fémjelzi. Berlin-Adlershofból induló történetünk 1890-ig nyúlik vissza. Néhány alkalmazottunk családján belül már az 5. generáció vesz részt a gyógyszerek fejlesztésében, előállításában és forgalmazásában. Erősen kötődünk berlini központunkhoz, amelyhez mindig is hűségesek voltunk,

miközben multinacionális társasággá fejlődtünk. Összességében több mint 70 országból több mint 5000 főt foglalkoztatunk. Ezenkívül több évtizedes hagyománya van már nálunk a szakmai továbbképzésnek, amiért a BERLIN-CHEMIE több alkalommal is elnyerte az Ipari és Kereskedelmi Kamara kitüntetését. Egyik legnagyobb erősségünk ez a sokszínűség.

A BERLIN-CHEMIE eddigi útja

Az elmúlt években a BERLIN-CHEMIE a gyógyszerpiac fejlődését meghaladó mértékű növekedést ért el. Ez a kiváló eredmény is igazolja a BERLIN-CHEMIE és a MENARINI stratégiáját, amely elsősorban az innovatív gyógyszerek fejlesztésére irányul. Ennek során az alapos képzésre és tudományos munkatársaink munkájának minőségére fektetjük a legnagyobb súlyt. Folyamatos erőfeszítésünknek köszönhetően az egészségügyi szektorban, különösen pedig a háziorvosok és a szakorvosok körében kiváló hírnévnek örvend a BERLIN-CHEMIE.

Mindent összevetve, a BERLIN-CHEMIE több mint 30 nemzetet lát el gyógyszerekkel, és több mint 26 országban vannak leányvállalatai. A BERLIN-CHEMIE Kelet-Európa és a FÁK-régió egyik vezető gyógyszergyártója. Annak köszönhetően, hogy már hosszú ideje jelen van a térségben, a BERLIN-CHEMIE sok éves helyi értékesítési tapasztalattal, fejlett értékesítési hálózattal és az oroszországi Kalugában egy korszerű gyártási helyszínnel dicsekedhet.

További témák