Pályázati lehetőség gyógyszeradományra vonatkozóan

 

A Berlin-Chemie/A. Menarini Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (Berlin-Chemie) kiemelten fontos céljának tekinti a lakosság egészségi állapotának javítását, az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését és a betegek gyógyítását.
 

Ezzel összhangban hozzá kívánunk járulni a társadalom tagjai esélyegyenlőségének megteremtéséhez az egészségügyi szolgáltatásokhoz, ezen belül is a megfelelő gyógyszerekhez való hozzáférés elősegítése révén. Ennek érdekében gyógyszercsomagra, azaz térítésmentes gyógyszeradományra vonatkozó pályázatot hirdetünk meg.
 

A következő, pulmonológiai készítményekből összeállított csomagra vonatkozóan várjuk a pályázataikat:
 

 A készítmény neve

Gyártási száma

Lejárati idő

    Mennyiség

 Bretaris Genuair 322 µg inhalációs por 30x

102S

2023.01.31.

20

 Brimica Genuair 340 µg /12 µg inhalációs por 60x

302S

2023.01.31.

20

 

 

_____________________________________________

A pályázat menete:
 
 1. Az egészségügyi szolgáltató intézmények az intézeti főgyógyszerészek által, az alábbi linken található gyógyszeradomány igénylő formanyomtatvány teljeskörű kitöltése, kinyomtatása, aláírása és a Berlin-Chemie/A. Menarini Kft. címére (2040 Budaörs, Neumann János u. 1., IV. emelet)  postán történő  eljuttatása útján pályázhatnak. Kizárólag csak az intézeti főgyógyszerész által aláírt igényléseket áll módunkban befogadni. Az igénylés aláírása a vonatkozó jogszabályok előírásainak megfelelően, egyúttal több tárgyban történő nyilatkozattételt is jelent, ezért kérjük a formanyomtatvány rendkívül figyelmes elolvasását.
  Az űrlap elérhetősége:
  https://docs.google.com/forms/d/1UQqyCcPavc4YRGioGRJCRfGOBpN5sGNpT913xOLx5Yk/edit?usp=sharing
   
 2. Az igénylés kézhezvételét és formai szempontok alapján történő elbírálását követően cégünk (e-mailen) írásos tájékoztatást küld az igénylőnek a megpályázott adomány odaítélésével kapcsolatban, azonban a pályázat kizárólag akkor válik érvényessé, ha az igénylő a fenti címünkre a megadott határidőn belül eljuttatja az alábbi linkről letölthető „Közérdekű kötelezettségvállalási szerződés”-t kitöltött és az intézmény képviseletére jogosult vezetője által aláírt formában. A szerződés az Intézmény és a Berlin-Chemie között az aláírás évének teljes hátralévő időszakára vonatkozik. Így amennyiben 2020. évre vonatkozóan már rendelkezik a cég részéről aláírt szerződéssel, ezt 2020-ban nem szükséges újraküldeni.
  A szerződés elérhetősége:
  https://drive.google.com/file/d/1j6DWbz3L97KRI8Uv_X8Mi8ci2gjztR9Y/view?usp=sharing
   

A pályázat keretében az igénylések elküldésének határideje:
 

A pályázat kitöltésére a felhívás megjelenésétől számított 14 napon keresztül van lehetősége. Kérjük, hogy a kitöltött és aláírt igénylőlapot szíveskedjen haladéktalanul postázni!           
A Közérdekű kötelezettségvállalási szerződések beérkezésének határideje: Az igénylés e-mailben történő visszaigazolásától számított 3 héten belül. Ennek érdekében kérjük az aláírt szerződést az e-mailben kiküldendő visszaigazulásunk kézhezvételét követően 1 héten belül szíveskedjen postázni.
Tájékoztatjuk a pályázó/kérelmező intézményeket, hogy a pályázati lehetőség egy előre meghatározott, limitált készletre vonatkozik. 

A pályázati anyagok beküldésével a pályázó egyúttal hozzájárul az beküldött dokumentumokban található személyes adatainak a Berlin-Chemie által történő adatkezeléséhez. Adatait a Berlin-Chemie cégcsoport saját szerverparkjában, valamint a Berlin-Chemie által a Google LLC-től bérelt céges felhőben tároljuk, azokat a pályázatok adminisztrációjának a céljára használjuk. Ezen adatokat a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően (legalább 6 évig, legfeljebb 10 évig) megőrizzük. Részletesebb adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat az igénylő űrlap részét képezi.
 

Budaörs, 2020. 09. 14.