Pályázati lehetőség gyógyszeradományra vonatkozóan
(Bretaris, Brimica)

 
A Berlin-Chemie/A. Menarini Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (Berlin-Chemie) kiemelten fontos céljának tekinti a lakosság egészségi állapotának javítását, az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését és a betegek gyógyítását.
Ezzel összhangban hozzá kívánunk járulni a társadalom tagjai esélyegyenlőségének megteremtéséhez az egészségügyi szolgáltatásokhoz, ezen belül is a megfelelő gyógyszerekhez való hozzáférés elősegítése révén. Ennek érdekében ismét egy gyógyszercsomagra, azaz térítésmentes gyógyszeradományra vonatkozó pályázatot hirdetünk meg.  
A következő, pulmonológiai készítményekből összeállított csomagra vonatkozóan várjuk a pályázataikat. Ezúttal lehetőség van 1 vagy akár 2 csomag igénylésére is a felhasználási igénytől függően.


 

 A készítmény neve

Gyártási száma

Lejárati idő

    Mennyiség

 Bretaris Genuair 322 µg inhalációs por 30x

102S/19S

2023.01.31.
2023.07.31

10

 Brimica Genuair 340 µg /12 µg inhalációs por 60x

302S/315S

2023.01.31.
2023.06.30.

10

 

 

_____________________________________________

A pályázat menete:

Pályázati űrlap elérhetősége:

https://forms.gle/T2w3DiGMqWsgX6bv9

 

 1. Kérjük, hogy a kitöltött, kinyomtatott, aláírt és lebélyegzett 
  igénylőlapot és 
  befogadó nyilatkozatot szíveskedjen
   
 2. beszkennelve a bc-hu@berlin-chemie.com e-mail címre mielőbb elküldeni, ezt követően pedig

 3. haladéktalanul postázni az alábbi címre: 
  Dr. Gardó Zsuzsanna 
  Berlin-Chemie/A. Menarini Kft. 
  2040 Budaörs, Neumann János u.1., IV. emelet, 
  lehetőség szerint ajánlott és elsőbbségi küldeményként annak érdekében, hogy az a lehető legrövidebb időn belül eljuthasson hozzánk.

  A pályázatra való jelentkezésre 2021. június 13. éjfélig van lehetőség.

Egyéb technikai információk:

A digitális igénylőlap kitöltését és elküldését követően a megadott e-mail címre két levél fog érkezni az alábbiak szerint:
- Az első levél HTML formátumban mutatja a kitöltött igénylőlapot.
- A második levél (ami kb. 1 percen belül érkezik) pedig egy PDF fájlt fog tartalmazni, mely nyomtatóbarát formátumban tartalmazza a kitöltött igénylőlapot és a befogadó nyilatkozatot. (A PDF verzió aláírása, lepecsételése és visszaküldése javasolt.) 
- Ha esetleg nem találja a levelet, akkor érdemes ellenőrizni a spam mappában is.


 

Az egészségügyi szolgáltató intézmények az intézeti főgyógyszerészek által, a fentebbi linken található gyógyszeradomány igénylő formanyomtatvány kitöltése útján pályázhatnak. Az igénylés aláírása a vonatkozó jogszabályok előírásainak megfelelően, egyúttal több tárgyban történő nyilatkozattételt is jelent, ezért kérjük a formanyomtatvány tartalmának rendkívül figyelmes elolvasását. 
A beérkező igénylések jóváhagyása egy bizottsági döntés alapján történik meg, a kiszállítható mennyiségeket a bizottság az összes beérkező igény és az ezekben foglalt összmennyiség alapján fogja meghatározni, tehát ettől függ, hogy egy vagy két csomag kerülhet-e átadásra. 
Tájékoztatjuk a pályázó/kérelmező intézményeket, hogy a pályázati lehetőség egy előre meghatározott, limitált készletre vonatkozik. 
Az igénylés kézhezvételét a fenti és formai szempontok alapján történő elbírálását követően cégünk (e-mailen) írásos tájékoztatást küld az igénylőnek a megpályázott adomány odaítélésével kapcsolatban, azonban a pályázat kizárólag akkor válik érvényessé, ha az igénylő a fenti címünkre a megadott határidőn belül eljuttatja az alábbi linkről is letölthető „szerződés”-t kitöltött és az intézmény képviseletére jogosult vezetője által aláírt formában. Amennyiben a pályázó intézmény és cégünk között már megtörtént a 2021. évre vonatkozó „Közérdekű kötelezettségvállalási szerződés” megkötése, úgy természetesen ezzel kapcsolatban  már nincs tennivaló.
A pályázati anyagok beküldésével a pályázó egyúttal hozzájárul az beküldött dokumentumokban található személyes adatainak a Berlin-Chemie által történő adatkezeléséhez. Adatait a Berlin-Chemie cégcsoport saját szerverparkjában, valamint a Berlin-Chemie által a Google LLC-től bérelt céges felhőben tároljuk, azokat a pályázatok adminisztrációjának a céljára használjuk. Ezen adatokat a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően (legalább 6 évig, legfeljebb 10 évig) megőrizzük. Részletesebb adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat az igénylő űrlap részét képezi.


A megkötendő szerződés szövegét az alábbi linken találja:
https://drive.google.com/file/d/1UmOLx4MfVCqvwuLkx-GxAdkZE6sU15Nv/view?usp=sharingBudaörs, 2021. 05. 20.