Pályázati lehetőség gyógyszeradományra vonatkozóan

 
A Berlin-Chemie/A. Menarini Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (Berlin-Chemie) kiemelten fontos céljának tekinti a lakosság egészségi állapotának javítását, az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését és a betegek gyógyítását.

Ezzel összhangban hozzá kívánunk járulni a társadalom tagjai esélyegyenlőségének megteremtéséhez az egészségügyi szolgáltatásokhoz, ezen belül is a megfelelő gyógyszerekhez való hozzáférés elősegítése révén. Ennek érdekében ismét egy gyógyszercsomagra, azaz térítésmentes gyógyszeradományra vonatkozó pályázatot hirdetünk meg.

A következő, pulmonológiai készítményekből összeállított csomagra vonatkozóan várjuk a pályázataikat. Ezúttal lehetőség van 1, vagy akár 2 csomag igénylésére is az felhasználási igényétől függően.

 

A készítmény neve

Gyártási száma  

Lejárati idő  

Mennyiség  

ANORO ELLIPTA 55/22 MCG ADAGOLT INH POR 1X30

UN7F

2021.08.31

17 db

INCRUSE ELLIPTA 55 MCG ADAGOLT INH POR 1X30

NB6D

2021.12.31

15 db

RELVAR ELLIPTA 92/22 MCG ADAGOLT INH POR 1X30

R872107

2021.05.31

11 db

RELVAR ELLIPTA 184/22 MCG ADAGOLT IINH POR 1X30

K27C

2021.12.31

8 db

TRELEGY ELLIPTA 92/55/22 MCG ADAGOLT INH POR 1X30

MJ9Y

2021.12.31

32 db

 

____________________________________________________

A pályázat menete:
 

Kérjük, hogy a kitöltött, kinyomtatott, aláírt és lebélyegzett igénylőlapot szíveskedjen   

 1. beszkennelve a bc-hu@berlin-chemie.com e-mail címre mielőbb elküldeni, ezt követően pedig 
   
 2. haladéktalanul postázni az alábbi címre:
  Dr. Gardó Zsuzsanna
  Berlin-Chemie/A. Menarini Kft. 

  2040 Budaörs, Neumann János u.1., IV. emelet,

  lehetőség szerint ajánlott és elsőbbségi küldeményként annak érdekében, hogy az a lehető legrövidebb időn belül eljuthasson hozzánk.

   

Fontos, hogy mind e-mailben, mind pedig postán is elküldésre kerüljenek az igénylések.

A pályázatra való jelentkezésre 2020. december 13. éjfélig van lehetőség.
A gyógyszeradomány igénylésére kizárólag az intézeti főgyógyszerész jogosult.


Az űrlap elérhetősége:
https://forms.gle/mQuUXqPQXayGQcFU8


 ____________________________________________________

 

Az egészségügyi szolgáltató intézmények az intézeti főgyógyszerészek által, a fentebbi linken található gyógyszeradomány igénylő formanyomtatvány kitöltése útján pályázhatnak. Az igénylés aláírása a vonatkozó jogszabályok előírásainak megfelelően, egyúttal több tárgyban történő nyilatkozattételt is jelent, ezért kérjük a formanyomtatvány tartalmának rendkívül figyelmes elolvasását.

A beérkező igénylések jóváhagyása egy bizottsági döntés alapján történik meg, a kiszállítható mennyiségeket a bizottság az összes beérkező igény és az ezekben foglalt összmennyiség alapján fogja meghatározni, tehát ettől függ, hogy egy vagy két csomag kerülhet-e átadásra.

Tájékoztatjuk a pályázó/kérelmező intézményeket, hogy a pályázati lehetőség egy előre meghatározott, limitált készletre vonatkozik. A termékek fennmaradó lejárati ideje egyes termékek esetében némileg rövidebb lehet, mint 12 hónap.

Az igénylés kézhezvételét a fenti és formai szempontok alapján történő elbírálását követően cégünk (e-mailben) írásos tájékoztatást küld az igénylőnek a megpályázott adomány odaítélésével kapcsolatban, azonban a pályázat kizárólag akkor válik érvényessé, ha az igénylő a fenti címünkre a megadott határidőn belül eljuttatja az alábbi linkről letölthető „szerződés”-t kitöltött és az intézmény képviseletére jogosult vezetője által aláírt formában. Amennyiben a pályázó intézmény és cégünk között már megtörtént a 2020. évre vonatkozó „Közérdekű kötelezettségvállalási szerződés” megkötése, úgy természetesen ezzel kapcsolatban ezúttal már nincs tennivaló.

A pályázati anyagok beküldésével a pályázó egyúttal hozzájárul az beküldött dokumentumokban található személyes adatainak a Berlin-Chemie által történő adatkezeléséhez. Adatait a Berlin-Chemie cégcsoport saját szerverparkjában, valamint a Berlin-Chemie által a Google LLC-től bérelt céges felhőben tároljuk, azokat a pályázatok adminisztrációjának a céljára használjuk. Ezen adatokat a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően (legalább 6 évig, legfeljebb 10 évig) megőrizzük. Részletesebb adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat az igénylő űrlap részét képezi.