Pályázati lehetőség gyógyszeradományra vonatkozóan


A Berlin-Chemie/A. Menarini Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (Berlin-Chemie) kiemelten fontos céljának tekinti a lakosság egészségi állapotának javítását, az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését és a betegek gyógyítását.
Ezzel összhangban hozzá kívánunk járulni a társadalom tagjai esélyegyenlőségének megteremtéséhez az egészségügyi szolgáltatásokhoz, ezen belül is a megfelelő gyógyszerekhez való hozzáférés elősegítése révén. Ennek érdekében gyógyszercsomagra, azaz térítésmentes gyógyszeradományra vonatkozó pályázatot hirdetünk meg.  


A következő, pulmonológiai készítményekből összeállított csomagra vonatkozóan várjuk a pályázataikat:


A készítmény neve

Gyártási száma  

Lejárati idő  

Mennyiség  

ANORO ELLIPTA 55/22 MCG ADAGOLT INH POR 1X30

UN7F

2021.08.31

17 db

INCRUSE ELLIPTA 55 MCG ADAGOLT INH POR 1X30

NB6D

2021.12.31

15 db

RELVAR ELLIPTA 92/22 MCG ADAGOLT INH POR 1X30

R872107

2021.05.31

11 db

RELVAR ELLIPTA 184/22 MCG ADAGOLT IINH POR 1X30

K27C

2021.12.31

8 db

TRELEGY ELLIPTA 92/55/22 MCG ADAGOLT INH POR 1X30

MJ9Y

2021.12.31

32 db


____________________________________________________

A pályázat menete:

  1. Az egészségügyi szolgáltató intézmények az intézeti főgyógyszerészek által, az alábbi linken található gyógyszeradomány igénylő formanyomtatvány teljes körű kitöltése, kinyomtatása és a Berlin-Chemie/A. Menarini Kft. címére (2040 Budaörs, Neumann János u.1., IV. emelet)  postán történő  eljuttatása útján pályázhatnak. Az igénylés aláírása a vonatkozó jogszabályok előírásainak megfelelően, egyúttal több tárgyban történő nyilatkozattételt is jelent, ezért kérjük a formanyomtatvány rendkívül figyelmes elolvasását.
    Az űrlap elérhetősége:
    https://forms.gle/Zf5E4STop69dbAGw5

  2. Az igénylés kézhezvételét és formai szempontok alapján történő elbírálását követően cégünk (e-mailen)  írásos tájékoztatást küld az igénylőnek a megpályázott adomány odaítélésével kapcsolatban, azonban a pályázat kizárólag akkor válik érvényessé, ha az igénylő a fenti címünkre a megadott határidőn belül eljuttatja az alábbi linkről letölthető „Közérdekű kötelezettségvállalási szerződés”-t kitöltött és az intézmény képviseletére jogosult vezetője által aláírt formában.
    A szerződés elérhetősége:
    https://drive.google.com/file/d/1VYH61TIRtqAKmjJLNvTRCbiLJXhoTn38/view?usp=sharing


A pályázat keretében az igénylések elküldésének határideje:


A pályázat kitöltésére a felhívás megjelenésétől számított 5 munkanapon keresztül van lehetősége (2020.07.21.-2020.07.27. éjfélig). Kérjük, hogy a kitöltött és aláírt igénylőlapot szíveskedjen haladéktalanul postázni!           

A Közérdekű kötelezettségvállalási szerződések beérkezésének határideje: Az igénylés e-mailben történő visszaigazolásától számított 14 naptári napon belül. Ennek érdekében kérjük az aláírt szerződést az e-mailben kiküldendő visszaigazulásunk kézhezvételét követően 1 héten belül szíveskedjen postázni.

Tájékoztatjuk a pályázó/kérelmező intézményeket, hogy a pályázati lehetőség egy előre meghatározott, limitált készletre vonatkozik. A termékek fennmaradó lejárati ideje egyes termékek esetében némileg rövidebb lehet, mint 12 hónap.

A pályázati anyagok beküldésével a pályázó egyúttal hozzájárul az beküldött dokumentumokban található személyes adatainak a Berlin-Chemie által történő adatkezeléséhez. Adatait a Berlin-Chemie cégcsoport saját szerverparkjában, valamint a Berlin-Chemie által a Google LLC-től bérelt céges felhőben tároljuk, azokat a pályázatok adminisztrációjának a céljára használjuk. Ezen adatokat a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően (legalább 6 évig, legfeljebb 10 évig) megőrizzük. Részletesebb adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat az igénylő űrlap részét képezi.