Célunk

Együtt – az életért

Fenntartható növekedés és sikeres terjeszkedés tapasztalható a társaságnál, amióta a BERLIN-CHEMIE a világszerte sikeres MENARINI Csoport tagja lett. Egyrészt a betegek, másrészt pedig az orvosok egészségügyi követelményeinek megfelelően kialakított termékek bevezetésével a BERLIN-CHEMIE a termékek széles választékát tudja nyújtani a felhasználóknak, egyebek mellett a kardiológia, a légzőszervi betegségek, a cukorbetegség, a köszvény, a jövőben pedig az onkológia területén.

A BERLIN-CHEMIE büszke az ügyfelekkel kialakított együttműködési partnerségekre, mivel ennek segítségével lépést tarthat a bizonyítékon alapuló orvoslás folyamatos fejlődésével, és kiderítheti, hogy a termékeivel hogyan tudná lényegesen javítani a betegek életét.

Az a célunk, hogy más társaságokkal kötött partnerségeinken és licenc-megállapodásainkon keresztül nemzetközi és nemzeti szinten is gyorsan hozzunk piaci forgalomba új gyógyszereket, mivel ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy az elérhető legkorszerűbb gyógyászati lehetőségek szélesebb köréhez férjenek hozzá.

A siker kulcsa azon tehetséges emberek kezében van, akik a BERLIN-CHEMIE társaságnál dolgoznak. Alkalmazottaink céltudatos emberek, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek az orvosi marketing területén.

A MENARINI Csoport zászlója alatt a BERLIN-CHEMIE stratégiai vállalati céljai a kutatás+fejlesztés és a nemzetköziség területét érintik. Mindkét stratégiának az a célja, hogy a betegek világszerte olyan innovatív termékekhez férjenek hozzá, amelyek enyhítik a szenvedéseiket. A BERLIN-CHEMIE következetesen valósítja meg ezeket a vállalati célkitűzéseket Németországban, Kelet-Európában és a FÁK-régióban, hogy javítsa a betegek életminőségét.

További témák