A MENARINI Csoport

A vezető olaszországi gyógyszeripari vállalat

A firenzei székhelyű MENARINI Csoport Olaszország vezető gyógyszeripari vállalata. A világ több mint 130 országában működik. Több mint 125 éves történetével nemzetközileg is elismert minőséget garantál a Csoport.

Összesen több mint 17 000 alkalmazottjával a MENARINI Csoport minden nap arra törekszik, hogy innovatív egészségügyi megoldásokat szolgáltasson, és javítsa az emberek életét. A Csoport éves nemzetközi forgalma 3,6 milliárd euró.

> 17,000 Alkalmazott

> 130 Ország

4,155 milliárd € forgalom

A pénzügyi eredmények a kutatásra, innovációra és nemzetköziségre alapozott stratégiánk sikere mellett arról is tanúsíkodnak, hogy mind az orvosok, mind pedig a betegek igényeit képesek vagyunk felismerni és kielégíteni.

A MENARINI filozófiájának egyik legfontosabb erőssége a nemzetközi partnerekkel való együttműködés: Az a célunk, hogy az egészségügyi szektorban innovatív megoldásokat, gyógyszerkészítményeket és szolgáltatásokat eredményező szinergiákat alakítsunk ki.

A MENARINI Csoportban a magas minőségi színvonal képezi az általános cégstratégia alapját. A vállalat szervezeti egységei a gyógyszergyártás különböző szintű folyamataiban vesznek részt: egy hatékony rendszerben, amely a munkavégzés különleges bázisát megteremtve a kutatástól a gyártásig, az értékesítéstől a tudományos tájékoztatásig minden lépcsőfokon biztosítja a minőséget. Mindeközben valamennyien egy célt tartunk szem előtt, ez pedig a kiválóság.

A csoport világszerte hét kutatóközpontot és 16 gyártási helyszínt működtet, ahol évente több mint 585 millió gyógyszeregységet állítanak elő.

A Csoport növekedése továbbra is folyamatos a forgalom és a munkaerő tekintetében, ami a kutatásra és fejlesztésre, illetve a nemzetköziségre épülő vállalati stratégia eredménye. Ennek a gondolkodásmódnak a BERLIN-CHEMIE is élvezi a hasznát, amely a saját feladatkörén belül következetesen és sikeresen valósítja meg ezt a stratégiát.További témák